De opvang

Entree;

Bij binnen komst stap je gelijk in een  ruime lichte hal, waar de kinderen hun jasjes kunnen ophangen.

     


Kinderdagverblijf (0-4jaar);

In de grote groepsruimte is er genoeg speelplezier voor iedereen. Van knutselen tot puzzelen en zich voelen als  prinses of bouwvakker. De baby`s kunnen tevreden spelen in de box. Deze ruimte wordt tevens gebruikt om te eten en te drinken aan de mooie grote tafels.

   

   


Verschoningsruimte(hal); 

In deze hal worden de kinderen verschoond en gereed gemaakt om op bed te gaan. Als het buiten regent, zetten wij beide deuren van de groepsruimten open en kunnen de kinderen binnen rond fietsen. In deze hal zijn ook de toiletten te vinden (kinder wc en wc voor volwassenen) Ook bevinden zich hier twee slaapkamers, waar vijf kinderen op elke kamer rustig kunnen slapen.

          

  


Buitenspeelplaats kinderdagverblijf;

De buitenspeelplaats is aansluitend met het kinderdagverblijf, ook hier hebben we een ruime speelplek van speelhuis tot voetbal en van traptrekkers tot stoepkrijt.

   


Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Als je de trap omhoog loopt kom je in een hal waar het toilet te vinden is. Daarna kom je in de groepsruimte wat voor de kinderen een mooi speelparadijs is. Je kunt hier knutselen, boekjes lezen, tafelvoetbal, koekjes bakken en er is een make-up hoekje aanwezig. Deze ruimte wordt tevens gebruikt om te eten en te drinken.

    

    


Buitenspeelplaats BSO;

Is in aanbouw. Zolang dit nog niet is gerealiseerd, spelen de kinderen bij de buitenspeelplaats van het kinderdagverblijf.

    


Veiligheid;

Bij ons is veiligheid erg belangrijk. Zo zijn alle deuren voorzien van veiligheidstrips en de stopcontacten voorzien van afdekplaatjes. In het hele pand is een gecertificeerd camerasysteem aanwezig en is de deur bij de ingang voorzien van een codeslot. Daarnaast voldoen wij uiteraard aan de brandveiligheidseisen, dit op basis van de risico inventarisatie. Daarnaast voert de GGD regelmatig inspecties uit.  Voor KDV klik hier  en voor BSO klik hier  voor het laatste GGD-rapport.