Voorstellen

Hallo wij zijn Herma en Sandra Duker en zijn inmiddels 10 jaar actief in de kinderopvang.

Sinds februari 2014 bieden wij professionele kinderopvang op een echte boerderij, op een unieke locatie net buiten de bebouwde kom van Smilde. Hier kan uw kind genieten van dieren en de natuur op die tijden dat u aan het werk bent.

We zijn gestart als gastouders op de boerderij van onze ouders, om vervolgens vanuit onze eigen woningen kinderen op te vangen. Aangezien we er altijd van gedroomd hebben om een eigen kinderopvang te beginnen, zijn we in 2013 begonnen met het verbouwen van het achterste gedeelte van de boerderij. Tijdens het verbouwen hebben we ons best gedaan om een moderne kinderopvang te creƫren, dat optimaal aansluit bij uw wensen en werk- en leefgewoontes en daarmee een brug te kunnen slaan tussen uw activiteiten buitenshuis en de zorg voor uw kinderen.

Begin 2014 was het dan eindelijk zover en zijn we op de boerderij van start gegaan als kinderopvang. We kunnen de kinderen veel uitdagingen en activiteiten bieden. Onze sterke kant is, dat we creatief, geduldig zijn en een warme, veilige plek bieden.

Met hartelijke groet,

Sandra en Herma Duker